+ 0 -
ADA

استاندار کرمانشاه:

دستاوردهای ارزشمند پژوهشگران و نخبگان علمی به شیوه ای مناسب در جامعه اطلاع رسانی شود


استاندار کرمانشاه ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری و تقدیر از تلاشگران این عرصه به ضرورت تقویت ارتباط و تعامل سازنده صنعت و دانشگاه به عنوان راهکاری مهم برای برون رفت از مشکلات تأکید کرد.

به گزارش واحد خبر اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کرمانشاه هوشنگ بازوند از پژوهش به عنوان فرآیندی نظام مند، ساختارمند و مبتنی بر اصول و روش علمی نام برد و اظهار داشت: انتظار داریم خروجی این فرآیند به عنوان دستاوردهای پژوهشی منجربه ارائه راه حلی برای مسائل و مشکلات و پاسخی به سوال های حوزه صنعت باشد.

بازوند افزود: در بیان مسأله به عنوان یکی از ضرورت های فرآیند پژوهش، چالش های فراروی توسعه پایدار استان بر اساس اولویت سنجی صورت گرفته مورد توجه قرار گیرد و ضمن تبیین وضعیت موجود راهکارهای لازم بر مبنای روش های علمی جهت دستیابی به وضعیت مطلوب تشریح و اعلام شود به گونه ای که در سطوح مختلف عملیاتی قابلیت استفاده را داشته باشد.

بازوند تأکید اسناد بالادستی توسعه پایدار کشور بر استفاده بهینه از دانش، فناوری، نوآوری و دستاوردهای ارزشمند علمی را یادآور شد و گفت: وظیفه داریم دستاوردهای پژوهشی استان را به شیوه ای مناسب اطلاع رسانی کنیم و این مهم سبب عرضه مناسب این نتایج در بازار و  صنعت و بهره مندی جامعه از دستاوردهای علمی می شود.

مقام ارشد استان تعالی و پیشرفت در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی را منوط به توسعه علم و تکنولوژی دانست و بیان داشت: امروزه در استان کرمانشاه ظرفیت های ویژه ای برای توسعه وجود دارد که شناخت این مزیت ها و روش استفاده بهینه با لحاظ داشت بهره وری به عنوان شاخصی تأثیرگذار می تواند زیربنای تحقیق و پژوهش برای دستیابی به راهکارهای توسعه محور باشد.

بازوند در ادامه گفت: پژوهش و فناوری در ابعاد مختلف زمینه توسعه و مشارکت ملی را فراهم می نماید و امروزه شاهد هستیم که با وجود تحریم های ظالمانه سرمایه انسانی ارزشمند و پشتوانه علمی توانمند داخلی زمینه ساز تحول و رشد بوده اند و بر این اساس نیاز داریم ارتباط دانشگاه و جامعه تقویت و نهادینه شود.

استاندار کرمانشاه به حمایت از فعالیت های پژوهشی به عنوان سرمایه گذاری آینده نگر با رویکرد توسعه و تعالی اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: دانشگاه ها با شناخت نیازهای پژوهشی بخش صنعت می توانند ضمن به رونق تولید و حل مشکلات بخش صنعت کمک شایانی نمایند و سبب تسریع در رشد اقتصاد شوند و البته صنعت نیز وظیفه دارد از نتایج علمی و قابل استناد دانشجویان و سرمایه های این کشور برای حل مشکلات استفاده و در آینده ضمن برطرف کردن موانع فراروی توسعه زمینه اشتغالزایی پایدار را نیز فراهم نمایند.   

وی از مراکز علمی و پژوهشی به عنوان پشتوانه و نشانه توانمندی استان نام برد و تصریح کرد: در نمایشگاه هفته پژوهش که از 2 الی 4 دی ماه در کرمانشاه برگزار می شود، فرصت مناسبی داریم تا دستاوردهای نخبگان، اساتید و دانشجویان را در عرصه های مختلف به جامعه معرفی کنیم.

بازوند در خاتمه گفت: مسیر رشد و تعالی استان بر اساس اسناد اشتغال، رونق تولید و اقتصاد مقاومتی مشخص شده است و با توجه به پویایی حوزه دانش و علم نیاز داریم برای تحقق این اهداف دانشگاه و صنعت به روز مسایل و مشکلات را بررسی و ضمن انجام فرآیندهای پژوهشی، نتایج و دستاوردها را نیز اعلام در شرایط لازم اسناد مذکور نیز با توجه به بازه زمانی مورد نظر بازنگری شوند.