+ 0 -
ADA



نشست انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان پاوه


شهرستان پاوه از قدیم الایام مهد علم و دانایی بوده است و علمای بزرگی در حوزه های مختلف از جمله حوزه ی علوم دینی و شریعت داشته است که هر کدام وزن خوبی در تاریخ پاوه داشته اند و یادگارهای ارزشمندی هم از خود به یادگار گذاشته اند.

 

  اولین جلسه کتابخانه های عمومی شهرستان پاوه به ریاست دکتر اردشیر رستمی فرماندار پاوه برگزار شد

 در این نشست ضمن بررسی برنامه های در دست اقدام این نهاد در سال جاری ، ارائه دستورالعمل ، وظایف انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان و تکالیف دستگاه ها ،گزارش وضعیت کتابخانه های شهرستان و ... در برنامه های سال جاری بررسی و مورد تبادل نظر قرار گرفت.

فرماندار پاوه در نشست انجمن کتابخانه های عمومی پاوه ؛

 پاوه از قدیم الایام مهد علم و دانایی بوده است /کتابخانه چیزی فراتر از یک سوال /دانایی های فضای مجازی شبیه توهم دانایی است

 دکتر اردشیر رستمی در نشست انجمن کتابخانه های عمومی با گریزی به تاریخ علمی و دینی پاوه گفت ؛ در شهر پاوه و شهرهای نوسود و نودشه و باینگان و بانه وره علمای بزرگی بوده اند که در قرن های گذشته با کتابخانه و علم در ارتباط بوده اند و این پارامتر بسیار قوی است و هر جامعه ای که رابطه ی زیادی با علم و رویدادهای علمی و  کتاب داشته باشد میتوان آن را پیشرفته نامید.

 وی افزود ؛شهرستان پاوه از قدیم الایام مهد علم و دانایی بوده است و علمای بزرگی در حوزه های مختلف از جمله حوزه ی علوم دینی و شریعت داشته است که هر کدام وزن خوبی در تاریخ پاوه داشته اند و یادگارهای ارزشمندی هم از خود به یادگار گذاشته اند.  

 دکتر رستمی با بیان اینکه در گذشته مردم با کتابخانه های عمومی ارتباط بیشتری داشته اند اما اکنون فضای مجازی  بدلیل سهل الوصول بودن حضور را کم رنگ تر کرده است.

 فرماندار پاوه اظهار داشت ؛کتابخانه چیزی فراتر از یک سوال است و فراتر از نکاتی است که در فضای مجازی در اختیار ما قرار می گیرد.

 دکتر رستمی با بیان اینکه آنچه در فضای مجازی است خیلی وقت ها بدون رفرنس و بدون منبع است افزود؛ دانایی هایی که در فضای مجازی است بیشتر شبیه به توهم دانایی است. تا خود دانایی. یعنی بعضی وقت ها انسان از طریق پرسه زدن در فضای مجازی به اطلاعات بدون منبع دست پیدا میکند که مبنا و پایه ی علمی ندارد. این بدین معنی است که مطالعه ی کتاب از نظر مردم باید بیشتر از پرسه زدن در فضای مجازی باشد.

 وی با تاکید بر اینکه بجای توصیف و تشریح و مطالبه باید به دنبال راهکار اجرایی باشیم گفت؛دستور جلسات باید این باشد که چکار کنیم تا مردم را به کتاب و کتابخوانی سوق دهیم. افرادی هستند که ذاتا کتابخوان هستند اما خیلی از جوانان و دانشجویان و دانش آموزان با کتاب میانه ای ندارند یا بسیار کم دارند ما باید برای این ها برنامه داشته باشیم.

 فرماندار پاوه بر لزوم برگزاری بیشتر مسابقات کتابخوانی تاکید داشت و گفت ؛ استفاده از اهرم های تشویقی میتواند منجر به حضور بیشتر در کتابخانه ها و تقویت مطالعات شود.

 دکتر رستمی به نقش تاثیر گذار انجمن های مردم نهاد اشاره داشت و گفت ؛ سمن ها در این زمینه میتوانند منشا اثرات زیادی باشند و ما باید استفاده بهینه را از آنها داشته باشیم.

 وی با بیان ارائه راهکار بجای جلسات توصیفی  گفت ؛در جلسات امسال به جای توصیف و توضیح و ...بیشتر باید ارائه راهکارها در دستور کار داشته باشید.

 فرماندار پاوه افزود ؛راه اندازی کتابخانه ی سیار ایده ی بسیار خوبی است و بنده معتقدم که کتاب را به خدمت مردم ببریم تا کسانی که نمی توانند به کتابخانه های سطح شهر مراجعه نمایند در محل زندگی خود از کتاب بهره مند شوند.



فرماندار
اوقات شرعی
آب و هوا