مهندس رحيمي:
بيشترين منافع هر صنعت درگرو ايجاد صنايع پايين دستي و اشتغال حاصل از آن است
به گزارش واحد خبر دفتر جذب وحمايت از سرمايه گذاري استانداري؛ امروز دوشنبه 96/5/17 دومين نشست بمنظور ايجاد همگرايي بين دانشگاه ها و مراكز صنعتي. به رياست مهندس رحيمي معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع باحضور دكتر شريف خسروي وجمعي از مديران و مسئولين بخش هاي مختلف پتروشيمي و دانشگاه هاي استان برگزار گرديد.
مهندس رحيمي با تاكيد بر توسعه صنايع پائين دستي صنعت پتروشيمي جهت ايجاد اشتغالزايي و افزايش توليد افزود: با توجه به وجود سه پتروشيمي و همچنين تمهيدات اتخاذ شده براي اجراي پتروشيمي چهارم در استان بايد با همفكري و همكاري بيشتر زمينه هاي توسعه بنگاه هاي اقتصادي و صنايع پائين دستي اين بخش را فراهم كنيم.
وي خواستار ارتباط گسترده تر بين مراكز پژوهشي و تحقيقاتي دانشگاه ها با بخش هاي صنعت و پتروشيمي استان شد و اظهار داشت: ما با برگزاري اين جلسه تلاش داريم كه اين ارتباط به منظور استفاده از پژوهشي هاي علمي مراكز دانشگاهي در جهت توسعه بخش صنعت و پتروشيمي استان گسترش پيدا كند زيرا اين مهم كه ابتكاري از سوي مديريت ارشد استان است بدون ترديد زمينه هاي افزايش توليد و كارآفريني در استان را به همراه خواهد داشت.
وي با بيان اينكه هدف از برگزاري اين جلسه شناسايي و ايجاد صنايع پائين دست پتروشيمي و استفاده از پژوهش هاي علمي مراكز دانشگاهي جهت كاربرد در بخش هاي صنعت مي باشد، خاطرنشان ساخت: ما تلاش مي كنيم كه در راستاي توسعه استان و ايجاد اشتغالزايي يك كار عمومي در استان صورت گيرد زيرا با اين كار از يكسو مردم منتفع مي شوند و از سوي ديگر با منتفع شدن مردم (با بكارگيري رشته ها و تخصص هاي مختلف جوانان) زمينه هاي افزايش توليد و رونق اقتصادي شكل مي گيرد.
همچنين وي اظهار داشت بيشترين سود و منفعت هر صنعت بزرگ در زيرشاخه ها و صنايع وابسته و صنايع پايين دستي آن نهفته است..مثلا در كنار صنايع خودروسازي وجود كارگاه هاي قطعه سازي بيشترين سهم را در ايجاد اشتغال و سود دارا مي باشد. وي تاكيد نمود مديران ومسئولان ذيربط بايد تلاش كنند كه در راه اندازي و احداث صنايع پايين دستي بيشترين سهم كار از طريق توليد كنندگان ونيروهاي متخصص استاني و نخبگان و دانش آموختگان اين استان انجام پذيرد .چرا كه ظرفيتهاي بالايي در اين حوزه در استان وجود دارد.
در ادامه مديركل دفتر جذب و حمايت از سرمايه گذاري استانداري توجه به همگرايي و استفاده از تجربيات و دانش و علم را زمينه ساز پيشرفت و توسعه در جامعه عنوان كرد و گفت: در استان به دنبال ايجاد بستر و ظرفيتي هستيم تا هم مراكز علمي دانشگاه ها و هم مراكز پتروشيمي و صنعتي به منظور افزايش توليد و تجاري ساختن توليدات در يك مسير قرار بگبرند.
مديركل دفتر جذب و حمايت سرمايه گذاري استانداري گفت: خوشبختانه استاندار محترم كرمانشاه در كوهتاترين زمان ممكن كارهاي مربوط به سرمايه گذاران را پيگيري مي كنند كه اين موضوع مي تواند انگيزه خوبي براي سرمايه گذاران جهت اجراي طرح هاي خود باشند.
وي در پايان با بيان اينكه برگزاري اين جلسه را به صورت مستمر در هر ماه در دستور كار خواهيم داشت، گفت: همه بسترها و زمينه ها براي افزايش توليد و اجراي طرح هاي صنعتي و صنايع پائين دستي پتروشيمي در استان فراهم است لذا بايد با همگرايي و همكاري بيشتر در اين راستا حركت كنيم