استاندار كرمانشاه:
روند كاهش نرخ بيكاري استان اميدواركننده است/ در مسير سرمايه گذاري نبايد سخت گيري شود
به گزارش واحد خبر روابط عمومي و امور بين الملل استانداري؛ مهندس هوشنگ بازوند در جلسه كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري استان افزود: آمارها از سوي مركز آمار ايران و سازمان برنامه و بودجه در خصوص روند كاهشي نرخ بيكاري در استان نشانگر اعمال سياست گزاري درست و صحيح در تدوين سند اشتغال استان است كه توانسته ايم نه تنها روند افزايش نرخ بيكاري را متوقف بلكه آن را نيز كاهش دهيم.
وي با بيان اينكه براي غلبه بر غول بيكاري استان به تلاش و كاري مضاعف نياز داريم، ادامه داد: در تابستان امسال 20 استان كشور با رشد نرخ بيكاري روبرو بروده اند و تنها حدود 7 الي 8 استان با كاهش نرخ بيكاري مواجه بوده اند كه يكي از اين استان ها، استان كرمانشاه است.
مقام عالي استان افزود: براي رسيدن به جامعه هدف در كاهش نرخ بيكاري هنوز فاصله زيادي داريم و اگرچه كه استان كرمانشاه هنوز رتبه اول بيكاري را دارا است اما درصد بيكاري ديگر 20 و 21 درصد نيست و به شدت يك سير و نزولي در استان براي كاهش اين نرخ طي شده است كه جاي اميدواري بسيار براي كاهش بيشتر دارد.
مهندس بازوند به مراحل بازسازي در مناطق زلزله زده اشاره كرد و گفت: اين آماري كه در خصوص نرخ بيكاري استان اعلام شده روند اشتغال در اين مناطق لحاظ نشده و اگر اين مناطق در نظر گرفته مي شد هر چند كه افراد غير بومي هم در آنجا مشغول بكار هستند با روند بيشتر نرخ بيكاري مواجه مي شديم.
رئيس كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري استان خواستار تلاش شبانه روزي و همه جانبه تمامي مديران و مسئولين براي شكسته شدن غول بيكاري در استان شد و گفت: اگر چه رتبه فضاي كسب و كار در استان هم بهتر شده اما بايد تلاش كنيم كه اين شاخص در استان وضعيت بهتري به منظور جذب سرمايه گذاري صورت گيرد زيرا بهتر شدن اين شاخص به معناي برداشته شدن موانع پيش روي سرمايه گذاري در استان است.
وي با بيان اينكه بهبود فضاي كسب و كار بستگي به ساختار اداري دارد، اظهار داشت: هنوز درگير استعلام هاي طولاني مدت در روند سرمايه گذاري در استان هستيم لذا همه بايد كمك كنيم تا اين مسير براي جذب سرمايه گذاري در راستاي كاهش نرخ بيكاري استان كوتاه تر گردد.
استاندار كرمانشاه تصريح كرد: با توجه به اينكه بانك ها شريك پروژه ها هستند بايد با رويكرد مشاركت جويانه به دنبال بهبود فضاي كسب و كار در استان باشند لذا از همه مي خواهم كه از روند سرمايه گذاري در استان حمايت و پشتيباني كنند زيرا به تنهايي با بودجه و اعتبار دولت نمي توانيم اشتغال ايجاد كنيم لذا براي ايجاد اشتغال نيازمند مشاركت بخش خصوصي هستيم.
وي با تاكيد بر اينكه در مسير سرمايه گذاري بخش خصوصي نبايد سخت گيري شود، افزود: اگر بخش خصوصي در استاني اعتماد كند كه در مسير سرمايه گذاري سخت گيري ها كمتر است حتماً اقدام به سرمايه گذاري خواهد كرد و همين موضوع باعث رونق اقتصادي و افزايش اشتغال در آن استان خواهد شد.
وي در پايان با بيان اينكه عنصر اصلي توسعه و پيشرفت كار است، گفت: با توجه به اقدامات و برنامه هاي در حال انجام اميدواري زيادي براي كاهش بيشتر نرخ بيكاري در استان وجود دارد لذا براي كاهش اين روند نيازمند يك تلاش شبانه روزي هستيم