استاندار کرمانشاه در دیدار نامزدهای انتخابات مرکز استان:
با هرگونه تخلف انتخاباتی با قاطعیت برخورد می شود/ تلاش کنیم انتخابات به سکویی برای امیدواری مردم تبدیل شود/ برای تسهیل روند رایگیری، ۳۰ صندوق رای اضافه کردهایم
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه؛ محمد طیب صحرایی روز شنبه ۲۸ بهمن ماه در نشست توجیهی و آموزشی نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه که با حضور رئیس ستاد انتخابات استان و اعضای ستاد انتخابات و مدیران و مسئولان استانی برگزار شد؛ عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب از کرمانشاه به عنوان سینه ستبر و چهره زیبای انقلاب اسلامی یاد کرده اند و ما نباید به خاطر کسب رای، چهره دیگری از کرمانشاه را نشان دهیم.
وی گفت: بر اساس اعلام مرکز آمار شاخص های کرمانشاه در حوزه اشتغال بهبود یافته و تا رتبههای پنجم و ششم بهبود یافته ایم ولی برخی هنوز دوست دارند بگویند کرمانشاه در صدر استان های بیکار قرار دارد و این رویه دور از انصاف است.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب فرمودند که امروز مهمترین جهاد، دمیدن روح امیدواری است و در همین راستا ما باید در مواضع مان به صورت مستند با دادن امید واقعی به جوانان، آنها را نسبت به آینده روشن نظام اسلامی امیدوار کنیم.
وی یادآور شد: کشور ما از یک محرومیت، وابستگی و ذلت در دوران طاغوت به یک استقلال و شکوه غرورآفرین در سطح نیروی انسانی ماهر، علم و تکنولوژی و ... رسیده است و جزو کشورهای موفق در بسیاری از عرصهها در دنیا محسوب میشود.
صحرایی عنوان کرد: همه تلاش کنیم انتخابات را به سکویی برای امیدواری مردم تبدیل کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش خرید آرا را یک پدیده شوم، غیرقانونی و مورد لعن و نکوهش خواند و گفت: باید همه تلاش کنیم فضایی ایجاد شود که خرید و فروش رای در جامعه کرمانشاهی به یک کار سخیف و ناپسند تبدیل شود و کسی انجام اینکار را در شان خود نداند.
صحرایی تاکید کرد: اگر کسی در روز انتخابات اقدام به خرید و فروش کند در صورت مشاهده، حتما طبق قانون برخورد قاطع خواهد شد.
وی از برخورد با مدیرانی خبر داد که بی طرفی را در انتخابات رعایت نکردهاند و در ادامه گفت: اگر مستندات کافی در مورد طرفداری احدی از مدیران، مجریان و ناظران انتخاباتی از یک نامزد خاص ارائه شود پس از بررسی و تایید، آن فرد به دستگاه قضایی معرفی می شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش بر فراهم کردن بسترهای لازم برای آسان شدن فرایند اخذ رای در استان عنوان کرد: در این دوره از انتخابات تاکنون حدود ۳۰ صندوق رای به آمار قبلی اضافه شده و طبق نیاز به این تعداد افزایش مییابد تا در ساعات پایانی روز انتخابات کسی در پشت درب شعب باقی نماند و مردم با سهولت رای خود را به صندوق بیاندازند.
مدیر ارشد استان ادامه داد: در دوره قبل تعداد ۱۲ مسجد به عنوان شعب اخذ رأی تعیین شده بود ولی در این دوره این تعداد به ۴۴ مسجد رسیده تا مردم بتوانند در یک فضای مورد اعتماد و اتکا رأی خود را به صندوق بیاندازند.
در ادامه این نشست تعدادی از نامزدهای انتخاباتی به قید قرعه به بیان دغدغههای خود پرداختند.